GÆSTEBOG & KOMMENTARE
Denne gæstebog indeholder uddrag af tilbagemeldinger fra personer som har ringet, mailet eller skrevet til os. Vi har valgt denne løsning af praktiske årsager og fordi vi ønsker at holde vores kontakter anonyme. Hvis du har en kommentar til os, som tåler dagens lys så send os blot en mail, hvorefter vi vil publisere den på nedenstående side. Emailadresse: mail@stockcars.dk
Her kan din kommentar komme til at stå...........
Kære Klaus og de andre fra Stockcars.

Endnu engang tak for en masse fantastisk musik og sang til min fødselsdag. Det var bare helt i top.
I har fået rigtig meget ros fra mange af vores gæster. Og alle har haft alle muligheder for at få luftet danseskoene. En fed oplevelse. Mange knus fra Flemming og mig.

Jeg havde den store fornøjelse, at være til LM i Holbæk i weekenden og danse til jeres fantastiske musik.
Det er en drøm at være til fest med jeres musik og sang - jeg var nødt til at danse hele aftenen - skønt.
Kommentar fra en gæst: Har I kun den slags musik på repertoiret? Klaus: Jah synes du ikke det er godt?, gæst: Jo da, problemet er at der ikke er nogen numre jeg kan sætte mig ned til.
Hej Klaus,

Tak for sidst, I er bare kanongode, Vi vil meget gerne hyre Jer til vores næste landsmøde

Jeg har været hængt op siden min fødselsdag, men vil lige sige tak for jeres indsats for at få festen op og kører. Jeg syntes i spiller rigtigt godt, og er sikker på at hvis i vil, så kan i drive det langt……
Hej Claus & CO (Stockcars)

Vi ville bare lige sige tak for Jeres fantastiske underholdning i Lørdags til vores bryllup. I havde virkelig en stor andel i at vi fik sådan en fantastisk bryllupsfest. Alle de gæster vi har snakket med efterfølgende har rost jer til op over skyerne, og vi har selvfølgelig givet dem ret. Vi kan næsten ikke vente til der kommer en ny lejlighed hvor i skal spille for os.

STOR ROS FRA OS...1000 mange gange tak...Kærlig hilsen Charlotte & Jacob

Jeg vil lige sige tak for sidst, det var super underholdning.Når jeg finder energien igen til en fed fest ,er det helt sikkert jer der skal stå for den musikalske del.
Efterhånden tilbage til hverdagen efter en dejlig bryllupsfest den XX. XXXX - så vil vi meget gerne takke jer alle for jeres super indsats ved festen. Det var uden tvivl endnu bedre, end hvad vi havde håbet på. Vi har ligeledes fået mange roser fra gæsterne, som hermed er givet videre.
......... så endnu engang tusind tak fordi i mødte op alle 5 og tak for musikken !! Vi håber i også selv fik en god oplevelse.
Du og de andre fra stockcars ønskes et god nytår. Dernæst vil jeg bare sige, alle mine gæster var helt solgt til jer, de sagde alle, at de aldrig havde hørt noget lignende. Jeg har bare fået så mange positive tilbage meldinger om en god fest og det vil jeg gerne takke jer for.