Stockcars live music

Anno 2014

Hent Word version
Pressebilleder
Plakat #1
Plakat #2
Der er lagt op til party når Stockcars gæster byen. På med danseskoene og genoplev mange af de største hits gennem de sidste 40 år, blandet med de senere års landeplager. Stockcars spiller med stor gejst og entusiasme deres Rock-, Country- og Poprepertoire, der tæller kunstnere som Beatles, Creedence Clearwater Revival, Bryan Adams, Bruce Springsteen, Joe Cocker og danske D-A-D i den rockede ende. På Country-siden, kan nævnes Shania Twain, Dolly Parton og Billy Ray Cyrus. Resten må gå under kategorien Pop - eller Vild-med-dans musik - og dækker over navne som ABBA, Thomas Helmig, Gnags, Sanne Salomonsen, Dodo, Tina Turner, 70’ernes discokunstnere samt nyere navne som Danser med drenge, Ray-dee-oh og Alpha Beat.

Dette gennemrutinerede band, hvor flere af medlemmerne har været med fra start, har fejret sit 30 år jubilæum. Stockcars er inde i en rivende udvikling og har brudt med fortidens mandehørm og 60’er band image og har for nogle år siden, tilføjet en sangerinde til besætningen som i dag tæller følgende:

  • Vokal/Perkussion .....................Ingela Jensen
  • Vokal/Guitar ............................Klaus Rokkedal
  • Guitar/Sax ................................Daniel Holm
  • Keyboard/Vokal ......................Peter Nielsen
  • Trommer/Vokal .......................Karsten S. Jensen
  • Bas/Lyd ...................................Carsten Jensen

Snyd ikke dig selv for denne Greatest Hits aften i selskab med et live-band der udstråler stor spilleglæde og professionalisme.

Plakaterne kan bestilles til større arrangementer, de viste er i et lavt format. Plakaterne er i PDF format. Hvis ikke du har Acrobat Reader kan det hentes her.