Lyt mens du kigger

Gennemrutineret show-og danseband med op til 30 års erfaring på de skrå brædder. Bandet har med sin seneste udvidelse i form af sangerinden Ingela Jensen gjort op med fordomstids mandehørm og 60'er band image og overgivet sig til de fedeste duetter, dansk 80'er musik og hits fra store kvindelige kunstnere, krydret med de gode gamle dyder fra Beatles, Creedence , Stones samt tidernes store danske og udenlandske mandehits serveret af Klaus Rokkedals velkendte rockstemme. Repertoiret spænder nu endnu bredere og kan tilpasses enhver fest hvad enten det er intime privat-arrangementer, firmafester, eller store offentlige baller.

Orkestret har for mange år siden sat sig det mål, at sikre en perfekt lyd til ethvert arrangement og er i stand til at spille både ekstremt lavt eller med fuld gas nøje afmålt til netop jeres fest. Dette har gennem tiden givet mange tilfredse kunder som vender tilbage igen og igen.

Vil I sikre jeres fest med professionel og engageret underholdning så send os en forespørgesel og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Med venlig hilsen

STOCKCARS