Ingela Jensen
Klaus Rokkedal
Peter Nielsen
Karsten Jensen
Daniel Holm
Carsten Jensen
Bandets basist og lydmand siden 1995.

Født 1965 og gift med Ingela.

Jeg har fået min musikalske opdragelse på Firhøjskolen, hvor en meget engageret musiklærer opdragede sine elever til at lytte til alt fra jazz, pop/rock over klassisk musik. Jeg startede med at spille trommer for senere at gå over til elguitar. Da det første band skulle samles manglede der en basist så det blev min passion fremover. Jeg spillede klarinet en årrække i Holbækgarden. men omkring 1981 startede nogle af os elever fra Firhøjskolen bandet "Lulu Larsen Band" som vi turnerede med i årende frem til 1989.

I 1986 begyndte jeg at spille kontrabas og gå til undervisning hos Hugo Rasmussen, som er en af mine helt store danske forbilleder, samtidig med det startede nogle venner og jeg et swingorkester med navnet Juicy Jazz med min kone Ingela som sangerinde, orkestret eksisterer stadig den dag idag dog med et begrænset aktivitetsniveaum da tiden ikke lige er til Jazz mere.

Min kone og jeg var også en årrække fra 1992-1996 med i rockbandet "No big deal" som opstod i støvet af Lulu Larsen Band.

Af andre orkestre kan nævnes "Red hot six", "Vallekilde bigband".

Endelig har jeg jo siden 1995 været fast mand i "Stockcars"

Fra 1989 har jeg sideløbende været lydmand for mange forskellige bands både indenfor rock- , pop- og Jazzmusik. Dette er nu stort set lagt på hylden da jeg hellere vil stå på scenen selv. Jeg får dog stadig styret min lyst til at "rode med grej" i Stockcars hvor jeg sørger for at lyden bliver optimal.

Af kilder til inspiration kan nævnes folk som Ray Brown, Leroy Vinnegar, Oscar Pettiford, Christian McBride, Hugo Rasmussen samt folk som Rocco Prestica , Natan East, Victor Wooten, John Patitucci som alle er blevet spillet rigtigt meget på cd'en. Derudover har jeg hentet meget inspiration fra kunstnere/bands som jeg har lavet lyd for gennem tiderne. Mit ynglings liveband er og bliver "Tower of Power" der altid levere super musikalitet og vellyd.

Yamaha TRB6 jp II 6 str.
Yamato akustisk 5 str.
Aguilar DB359 200w rørforstærker
Aguilar 2 X 12
Custum made 5 str. båndløs bas lavet af Gunnar Ragnæs, blev oprindeligt lavet med bånd, men er siden ændret til båndløs. bassens mensur er 41,5 "